mandag 29. mars 2010

Snart påske

Påsken nærmer seg med stormskritt. Skal bli super deilig med mange fridager sammen med resten av familien. Vi har ikke lagt de store planene i år, men satser på en skitur eller to og å få ryddet litt i heimen. Har planer om bytting av soverom.... STORT prosjekt!!

vel, vel.... time will tell...

i mellomtiden gjør vi oss klar til påske :) Lørdag var vi på påskeverksted hos bestemor. Har blitt en tradisjon det nå at vi møtes før jul og påske for å ha verksted. brage hadde egentlig ikke lyst til å lage noen ting, men plutselig så kom ånden over han og han malte i vei.
Hjemme har han funnet frem esken med påskepynt og dandert rundt om kring i stua med alt han syntes var fint.
Selv har jeg kjøpt meg noen fine påskeegg som jeg har hengt på kvistene mine i stua.

Gleder meg så til våren.... Håper på litt solskinn og vårstemning i løpet av påsken. hadde vært godt for kropp og sjel det ;)

lørdag 20. mars 2010

Min sønn -bassisten

I går kveld kom endelig innslaget om MiniRockers på Norge rundt :)

Det har seg slik at min yngste spiller i et rockeband i barnehagen - Minirockers.
De spiller ikke etter noter men etter fargessystem og er kjempe flinke.

Han var så stolt og fornøyd etter å ha sett innslaget. Godt med en liten opptur etter ei slitsom uke med feber, oppkast og ørebetennelse :(

Vi har allerede sett innslaget på nett-tv 3 ganger i dag. Følg linken så kan du få et innblikk i Minirockers du også ;)

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/620925

fredag 19. mars 2010

Full rulle

I dag har jeg vært på dugnad på Birkebeiner`n. Nok et dugnadsprosjekt for å få inn penger til tur med Hvite busser Vi hadde ansvar for utdeling av startnummer - kjempe koselig og aktiv dugnadsvakt ;)

I går kveld kom jeg hjem fra jentetur på danskebåten med Gro Mette. Koselig med et lite avbrekk fra hverdagen, selv om det var litt rart å skulle reise fra minstemann som fortsatt er syk. Kosa seg hjemme med pappa i stedet han :)

Ble jo selvsagt litt shopping på turen, god mat og drikke og masse skravling. Slik som det skal være når man er på jentetur det. Ble jo også noen innkjøp til de hjemme, som virket fornøyd med det da jeg kom hjem igjen i går.

Stakkar lille pjusken er fortsatt syk, feber og vondt i øret sitt = ikke gøy!!!
Håper han kommer seg i løpet av helga.

tirsdag 16. mars 2010

Hjemme med "Pjusken"

Liten pjusk pode er hjemme fra barnehagen om dagen. Startet opp mandag med feber og kvalme, tirsdag morgen kom oppkasten og nå på ettermiddagen har vi jammen fått besøk av litt ørebetennelse også....... Stakkar liten pjusk.

Så da må man jo prøve å fylle dagene med noe da, ja for når smertestillende/febernedsettende virker så er det fortsatt igjen litt energi som må kanaliseres i den vesle kroppen.
Vindus deco, pusslespill, spille brettspill, Fifa...ja tiden går. Også blir det tv-titting når kroppen blir slapp og varm igjen. Selv mor har nå opparbeidet seg mye kunnskap om Bakugan etter å snart ha sett alle episodene sammen med poden.

Håper på bedre form i morgen ;)

søndag 14. mars 2010

En helg går så fort..........

En helg går så fort, spesielt når man har jobbet halvparten av den. Hadde senvakt på fredag. Vakta gikk kjempefort. Siden vi arrangerte avskjedsfest for to ansatte var det nok å henge fingrene i :) Tror alle kosa seg og hadde det bra. Århild hadde i hvert fall lagd kjempe deilig mat til oss :)

Lørdag var Brage og jeg på bytur for å kjøpe utebukse, nye crocs og Bakugan. Senere på dagen dro hele familien på Maxi for å handle mat + komfirmasjonsdress, skjorte og dressko til Trym. Han ble utrolig flott i den nye dressen. Går kjempe fort til den store dagen så godt med alt man kan kryse av på "TO DO"-listen. Egentlig er jeg ganske godt i gang, mangler vel nesten bare maten og innbydelser....Avsluttet lørdagen med å vinne nattevakt i lotteriet ;)

I dag har det vært en strålende dag. Vært ute og akt med Brage + at vi har fått fjernet mere snø fra terrassen i dag. Var deilig varmt i sola der ute. Kosa oss med melon og "jukse-kaffe"/CapriSonne.
Så bar det av sted til Løten og bursdagsfeiring :)

Vips så var helga over...
Rolig kveld venter med tv-titting og brodering.

onsdag 10. mars 2010

1.klassing til høsten

I går kveld var vi på foreldremøte for høstens 1.klassinger på Rollsløkken skole. Hele 50 elever skal starte opp til høsten !!! :)

Alltid spennende med slike første møter, dukker som regel opp noen kjente som du ikke hadde tenkt over at har barn på samme alder - også denne gangen.

Tror skolestart kommer til å gå helt fint for minstemann jeg. Han kjenner heldigvis en del av de han skal gå sammen med. Da eldstemann startet i 1.klasse derimot så kjente han ingen, men det gikk jo kjempe bra det også.

Blir en spennende tid den skolestarten....kommer han til å trives, hvem blir lærerene som skal ha de, nye venner og kjente både for liten og stor.

Men ikke før til høsten... nå skal vi først nyte vårværet som har meldt sin ankomst :)

søndag 7. mars 2010

Hedmarksprinten

I dag har vi vært på Hedmarksprinten på Budor, skianlegget til Nordbygda.
Brage stilte i sin nye overtrekksdress, men med de gamle skia og stavene... de nye stavene ble nok litt lange, men da har vi jo de til neste år.

Tok seg hele tre oppvarmingsrunder før start og da ble han så sulten at pølse måtte inntas for at han skulle orke konkurransen.

Så var det klar til start for startnummer 30. I full fart la han av gårde......... og vips så var han i mål. Ble et kort intervju med "speaker" før det bar av gårde for å få diplom og GULLmedalje. Meget stolt og fornøyd med egen innsats!!

Kjempe flott arrangement med masse folk :) Koselig dag på skirenn med både tante, onkel, søskenbarn og bestemor

torsdag 4. mars 2010

Et hav av dopapir!

Som jeg vel har nevnt før så skal klassa til eldstemann på tur med Hvite busser til høsten. I den forbindelse er det en del dugnadsarbeid og salg som må til for å samle inn pengene til turen.

I dag var det dags for salg av toalettpapir. En fullastet lastebil annkom skolen med, ja gud vet hvor mange sekker -MANGE!!!

En del av ungene hadde faktisk klart og formidle beskjed om begivenheten til sine foreldre som kom for å plukke opp sine bestillinger. Når jeg i tillegg tok en ringerunde i ettermidag så ble vi kvitt en god del av leveransen :)

Like spennende hver gang vi forsøker å dra i gang noe - hvor mange har levert lapp hjemme og hvor mange dukker opp????!!!

vel,vel... nå er vi snart i mål med innsamlingen... og godt er det... Det er mye jobb!!!
Bonusen er at man blir ganske godt kjent med både foreldre og elever, også de som egen pode ikke vanker så mye med. Bonus god nok for meg :)