søndag 12. desember 2010

PuttiPluttiPott


Det har blitt til en tradisjon at bestemor inviterer barn og barnebarn på PuttiPluttiPott forestilling før jul. veldig koselig!! Bestemor følger iverig med på når billetter legges ut og hadde også i år skaffet billetter på første rad.

Også som i fjor, så startet vi hos Camilla og Arne, hvor Camilla serverer Lussekatter :) Med kakao :) nam,nam....

Brage hadde fortsatt litt x-faktor rytmer igjen i blodet og bare MÅTTE opp av stolen for å danse litt i løpet av forestillingen.

Ellers har vi vært familien Pjusk i helga. Trym har stort sett vekslet mellom å ligge i senga si, sofaen i kjelleren og sofaen på stua. Tord sliter med ryggen og Brage er ikke helt 100% enda etter sine sykedager.
Da er det bare for mor å holde fortet så godt hun kan da og prøve å ikke bli smittet av noe selv.......

Har gjort noen mindre juleforberedelser i løpet av helga også. Dekorert lys (som jeg har lært av Kjersti på Kjerstis hobbyblog) og kvernet mandler - heldigvis snart ferdig :O)

lørdag 11. desember 2010

X-FAKTOR FINALE!!!!!!




Endelig var dagen her! X-faktor finalen!!
Brage har ventet spent siden billettene ble kjøpt inn. "Er det snart x-faktor finale????"
Vi hadde håpet på at Mo skulle være i finalen selvfølgelig, da han var vår favoritt i årets X-faktor. Så da Mo forsvant ut av konkurransen måtte vi finne oss en ny yndling. Jeg og Brage ble fort enige om at det måtte bli Atle.

Brage lagde seg plakat "Heia Atle" og hjerte i det ene hjørnet. X-faktor t-shirt ble kjøpt inn og vi var klare for finalen.

Brage kikker rundt seg med store øyne og røde kinn, "Jeg kan ikke tro at vi er på X-faktor finalen!!! Er det virkelig sant!??"

PS! Må jo selvsagt også nevnes at det var litt stas for Brage å komme i snakk med Atles onkel i en av pausene ;)

Brage klappet, digget, skrek og danset seg gjennom hele finalen. Varm og glad ventet vi spent på resultatet - Hvem ble årets vinner av X-faktor???

Må være ærlig å si at skuffelsen var å lese et kort øyeblikk i podens ansikt da programlederene ropte "HANS!!!" men bare et kort øyeblikk. For vi liker jo Hans også vi og er vi helt ærlige så sang han tross alt best i finalen.

Det var jo Mo som skulle ha stått der. Og når det ikke ble han , så var det helt greit at det ble Hans. Vi kommer nok til å kjøpe begge sine plater når den tid kommer :O)

torsdag 9. desember 2010

Travel førjulsuke

Denne uka har gått alt for fort for meg. har ikke gjort mer en halvparten av det jeg hadde planlagt, men det kommer vel også litt av at jeg har vært hjemme med Brage noen dager.
Startet med å være småpjusk på mandag og ble hjemme. Var ganske slapp fra morgenen av men kom seg litt utover dagen. Vi så på film, spilte spill og pakket inn julegaver.

Tirsdag prøvde vi oss med en skoledag. Hentet han før SFO, ble meg på jobb resten av dagen. Slappet av og så på tv.
Tirsdag kveld var det juleavslutning for 1.klasse på Rollsløkken. Kjempe flinke elever fremførte flere julesanger. Før på dagen hadde de vist showet til de andre elevene på skolen.
Brage hadde rollen som Musefar i Musevisa. var kjempe tøff med museørecaps og dress. Overrasket meg stort med å synge solo til og med :O)
Etterpå var det felles kveldsmat i klasserommene. Koselig kveld :O)

Onsdag morgen var formen igjen på nedtur og vi ble hjemme. Fikk unna en del praktiske gjøremål i huset, spilte spill og fyra i peisen.
På kvelden var det juleavslutning med Cluben. Spiste nydelig mat på Hot& Spicy før vi dro på Damenes Aften på Stalloftet. Masse folk og vi fikk dårlige plasser så vi så nesten ingenting.... :( Blir ikke helt den samme opplevelsen når man ikke kan se de som underholder men, men....

I dag, Torsdag har jeg tatt ut en feriedag. Passet i grunn greit da Brage fortsatt er pjusk. Planer for dagen er å skru opp et skap og kverne mandler til 5 kransekaker.... På kvelden skal jeg på gløgg i byen med gamle jobben. Blir koselig å se gjengen igjen :O)

søndag 5. desember 2010

Julebordhelg

Dette har vært en travel, men veldig hyggelig helg.
Fredag var det julebord med jobben. For min del var det første fest med den nye gjengen. Alltid spennende når man skal komme sammen med nye folk og se hvordan de er "privat".
Det ble taler, dans og underholdning - en koslig kveld :O)

Lørdag morgen var det gradering for Brage. En stolt gutt som kunne vende hjem med nytt belte - hvitt med blå stipe!

Hjemmom en liten tur før det var juleverksted hos bestemor. bestemor hadde full benken med diverse hobbymatriell. Det var bare å velge og vrake. Etter noen timer ved hobbybordet ble det mat før vi voksne måtte dra hjem og gjøre oss klare til neste julebord.

Julebord med jobben til Tord denne kvelden. Gjennomført i tradisjonell stil, med hemlig meny, "bonusutbetalinger", godt i glasset og taler. Ble gjort stas på konene til Kamera2-gutta også. Sitter å ser på en nydelig blomsteroppsats som jeg har plassert på spisestuebordet.

I dag er det søndag - 2. søndag i advent.
Pusler til rundt i huset og venter på at Brage skal komme hjem fra bestemor. Planen er å få gjennomført noen juleforbredelser i dag - bake og henge opp julegardiner (som jeg var så flink å stryke i går).

Ser frem til en rolig avrunding på en travel helg :O)

onsdag 1. desember 2010

Endelig adventskalender :O)

Minstemann har ventet spent på at adventskalendere skulle komme opp på veggen og forsvant fort ned trappa for å åpne første gave i dag. Stor lykke over å ha fått mini- bayblade :O) Gikk kjapt i gang med å bygge om de andre baybladene sine til mer rettferdige konkurrenter,hva kom til størrelse. - Gå i spinn!!

Eldstemann ble også fornøyd med t-skjorta han fant i sin kalender. Overrasket mannen med en liten kalender til han også - ikke så veldig spennende pakker til han men tror det falt i smak likevel. Han er nemlig en ekte kaffe-elsker og har derfor fått pakket inn en Nespressokapsel til hver dag, men med forskjellige smaker selvsagt. Lenge siden han gikk tom for kapsler - tror derfor han ble glad for min lille overraskelse.

Har ellers ikke gjort noe juleforbredelser i dag ( bortsett i fra at jeg har inngått noen avtaler om julegaveinnkjøp), men vært på fotballtrening med Brage og øvd til mattetentamen med Trym.

Jo, jeg har forresten hentet ned julegardinene fra loftet. kanskje få de opp i løpet av helgen ;)