torsdag 23. juni 2011

Som dagene flyr....

Vips - så er snart nok ei arbeidsuke unnagjort og jeg er ei uke nærmere ferie!!!

Mandag var jeg på sommeravslutning med Clubjintn på Volum. Helt ok mat, men ike så mye mer enn det egentlig. Deilig rabarbrasuppe til dessert på Alle Tiders.
Koselig selskap til tross, det ble tidlig kvelden for denne noe utslitte jenta... :(

Tirsdag var vi med Trym på vårsesongens siste fotballkamp. Mot Furnes, som ga gutta våre uventet motstand. Endte med uavgjort selv om Hamkam vant 20 - 4 (eller noe i nårheten) i målsjanser.

Onsdag kom endelig den nye ytterdøra vår på plass. Ble så lyst og trivelig i gangen vår :O) På ettermiddagen dro vi rundt med invitasjoner til Brages 7 års dag. En del har nok reist på ferie, men forhåpentligvis så passer det for de fleste å ta seg en tur.

I dag, torsdag, har det vært jobb fra morgen til kveld - 12 timer i strekk for å være presis. Ikke rart man sovner litt på sofaen etter en noe sen middag da. Tord og Brage har "turdag" i dag og er ute på lang kjøretur sammen. Ryktene skal ha det til at de har klart å bruke litt penge på turen også. Hørte jeg noe om nye fotballsko???

Ellers denne uka så er Trym godt i gang med mopedlappen :O) Synes det er utrolig morsomt og er klar for å bestille seg scooter!

Til helga er det Musikkfestival og planen er å få med seg noe av den, så får vi se hvor langt energien holder :)

1 kommentar:

  1. Ja, volume er ikke så spennende...

    Kos deg med musikkfestival :)

    SvarSlett