fredag 10. februar 2012

Nytt hus - nye muligheter - nye utfordringer

7.februar sto vi endelig med nøkkelen i hånden og var offisielt blitt huseiere :O)
Vandret runde etter runde i huset, kikket, funderte, diskuterte, forhandlet, ny kikkerunde....

Vi har lenge ønsket oss enebolig etter å ha bodd i firemannsbolig og rekkehus i flere år. Det "riktige" huset har imidlertid latt vente på seg - på de vel 5 årene vi har vært på utkikk så er dette det tredje huset som har "snakket til oss begge".
Noe av "problemet" har vel egentlig vært at vi har trivdes veldig godt der vi har bodd til nå i vår lyse og romslige rekkehusleilighet, nær byen, nær skole, nær friområde, nær alt.... men fremdeles stille og rolig strøk uten den store trafikkstøyen og bylarmen.
Når vi nå kom over dette huset i nesten samme nabolag, til riktig pris for oss og med store muligheter til å forme det til vårt hjem - ja så slo vi til!

Visst blir det mye jobb og mye diskusjoner og avgjørelser som skal tas - men mest av alt så tror jeg det blir gøy! skape vårt eget hjem :O) Skape historie og tradisjoner :O)

Vi har jo alle noe vi anser som viktigere enn andre ting å få på plass fort i et nytt hjem. Guttene fikk i oppdrag til første besøk i nyhuset å ta med seg noe fra rommene sine som de følte det var viktig at kom på plass i det nye huset. Brage tok da med seg to kasser med Ninjago lego og Trym tok med høytalere til pcen sin. En god indikasjon på interressefeltene det tenker jeg.

Tords prioritet nummer 1 var å få på plass automatisk garasjeportåpner og vips så var den på plass.

Selv tok jeg ansvar for å få på plass musikk, vannkoker, kaffe, te, kakao, engangsutstyr og kjeks :O) Viktig å legge til rette for gode pauser ikke sant?

1 kommentar:

  1. [Max field length is unknown] [Max field length is unknown]
    Skylink garasje døråpner er absolutt et alternativ du ønsker å ha. I denne industrien, er de en av de som er svært anerkjent, slik at de er egentlig ganske populære. Vi vil imidlertid gjøre det bra å huske at ikke alle de populære er den beste.

    SvarSlett