søndag 25. oktober 2009

Travel lørdag, rolig søndag

I dag har det vært en slik deilig sløve søndag, sløvet rundt på morgenen, gått en tur i byen, sovet litt og lest bok.

I går derimot var det full rulle. Først bytur med Brage hvor vi var innom ungdommene som hadde salgsbod for Hvite busser-tur på Torghjørnet. Brage gjorde en kjempe innsats som "innpisker" og fikk fatt i mange kunder :)

Kl 17.10 var vi voksne invitert i 110års lag, altså 50 + 60 =to jubilanter. Vi hadde hatt en liten mistanke om at det var noen ugler i mosen her og vi fikk rett..... det var egentlig bryllup vi var invitert til! Kjempe koselig, morsomt og rørende -alt på en gang!

Det er utrolig hyggelig når mennesker finner hverandre og det å få være vitne til den type kjærlighet vi så i går, det inspirerere og setter fokus på det som egentlig er viktig her i livet -familien!
man burde egentlig ikke trenge påminnelser på slikt, men noen ganger er det flott at noen poengterer det selvsagte - viktigheten av å ta vare på de vi er glad i!

torsdag 22. oktober 2009

Hvite busser

Er i full gang med å organisere dugnader og salg for trinnet til min eldste håpefulle. Planen er at de skal reise med Hvite busser neste høst, men det krever at man får inn en god del penger......
Så nå selges det kakebokser og Ullmax-klær, det holdes loppemarked og står kioskvakter.
Ungdommen er utrolig flinke og positive. Tror det er utrolig sunt at de opplever dette samholdet og dugnadsånden for å komme seg på tur. Det er faktisk ganske gøy å hjelpe de med og organisere, blir "kjent med" de på en helt annen måte når man jobber sammen om noe.

På lørdag tok en liten gjeng av de ansvar for å sette opp stand på et kjøpesenter i byen, og de var så flinke! Skrev plakater, ordnet utstilling og fordelte oppgaver - helt uten voksenhjelp. Kjempe flott! Ser ikke bort i fra at det blir ny stand nå i helga. :)
Med slik innsats så skulle det ikke være noe problem å få inn penger til tur.
Krysser fingre!

torsdag 8. oktober 2009

Tar meg et glass vin

Nok ei arbeidsuke er endt og i morgen har jeg faktisk fri!! Skal bli deilig, super deilig! Så feirer helg med et glass vin, eller to..
I morgen er det rydding og vasking og litt andre gjøremål - men så blir det kino på kvelden med Camilla som premie!!
Vet du, jeg har faktisk kommet godt i gang med julegaver allerede. ja for de som kjenner meg så er jo ikke det noen stor overraskelse. Jeg prøver å være ferdig med de fleste gavene til desemberlønna kommer. Så blir det litt mindre mas i desember og litt mere penger til å kose seg med.
I butikkene har det dukket opp en god del julevarer nå. Jeg synes nå det er litt tidlig men... selv jeg som kjøper julegaver hele året synes helst at julevarer i butikkene kan vente til november i hvert fall.... Gleder meg til Hamar julebrusen kommer i hyllene/kassene da - det er den beste brusen som finnes! (fikk lyst til å legge ut bilde av brusen nå men jeg skal vente...til november..)

onsdag 7. oktober 2009

Jeg har møtt Prinsessen!

Stor dag for Brage som har møtt Prinsessen i dag( som han selv sier). Han overrakk blomster, farget løv og rognebær og fortalte Mette-marit at hun var fin.
Venter nå spent på om han kommer på tv i kveld og i avisa i morgen.
Bilder ute på Hamar-dagblad.no.....

søndag 4. oktober 2009

Jeg digger rea!

Rea ja -Og da skjønner du sikkert at jeg har vært på harrytur til Charlottenberg i dag.
Sinnsykt mye billig på det sportsutsalget ved rundkjøringa. Ble masse nytt på både store og små(mest på de små så klart)...halv pris av salgspris a gitt... Begge gutta har nå blitt utsyrt med div av RipCurl, Boardcruiser og Vans. Eldstemann var ikke med, men var faktisk fornøyd med klærne mor hadde kjøpt med :) vi juksa litt da og kommuniserte med mms. Er ikke bare,bare å kjøpe med klær til en 14 åring, for å si det slik...

Jeg skikkelig koser meg når jeg kan fly i butikk etter butikk, og spesielt når man kan gjøre noen kupp også. men å ha med seg en gjeng med gutter på slep gjør jo sitt til at handleturen blir en god del kortere enn om man reiste en jentegjeng. Jeg klager ikke altså, ikke misforstå! Jeg bare konstaterer at vi jenter er mer glad i shopping enn gutta.

lørdag 3. oktober 2009

Hvorfor Megatosk?

Enkelt forklart: jeg er mega og Han er tosk! (Han = min bedre halvdel). Det vil si jeg er Merethe Galgum og Han er Tord Skancke. MEGATOSK er liksom vår "familiebedrift".

Han driver et eget fima som bærer navnet Dank produksjoner. Med andre ord så er jeg gift med tosk som driver dank......

I virkeligheten så er Han langt fra en tosk og driver langt i fra dank. Vil nesten påstå at Han burde drive litt mere dank. Mye jobb og jobb og jobb... (Og litt lite venner og fornøyelse etter min mening.) Men slik blir det kanskje lett når du gjør hobbyen din til levebrød, vanskelig for andre(som meg!) og se hva som er jobb og hva som er hobby.
Egentlig så er Han vel en slik "moderne" mann, som tok ut mere pappapermisjon enn minimum, som liker å lage mat og bake, og som liker å gjøre ting med ungene. Så nei - ingen tosk og driver ikke dank!

I hvert fall, der har du forklaringen på bloggnavnet: MEGATOSK

torsdag 1. oktober 2009

Jeg velger rosa

Av alle mulige innstillinger man kan velge blandt så har jeg landet på å ha rosa bakgrunn nå i starten. Oktober er som kjent måneden hvor man setter fokus på brystkreft og kvinners "plikt" til å følge med på egen kropp og helse.

Mamman min døde av brystkreft for en del år tilbake.
Tenkte jeg skulle ære henne ved å velge rosa.

Jomfrublogg

Å Gud, å Gud.... får jeg til det her a`!??
Prestasjonsangsten luerer i det fjerne.
Nina beroliger med at hun fikser det, så da fikser jeg det.... Velger å høre på henne i første omgang....

Øvelse gjør mester, er det ikke så? Jeg får lete meg frem og se hva det blir til slutt.

Vel, poster herved jomfrubloggen.

Fortsettelse følger......