søndag 2. oktober 2011

Skogstur og julegavehandel

En variert helg :O)
Fredag var det Idolkveld med Brage. Vi var vel egentlig ganske enige om hvem vi ville ha videre selv om vi gjerne skulle hatt med tre denne gangen.

Lørdag satte vi nesa mot Gjøvik for å bl.a besøke den nye Toys`rus butikken. 50% på Lego var det der på lørdag = vi fikk handlet mange julegaver og ting til adventskalenderen :O) Jeg kikket litt ellers på senteret og i gågata også mens Tord og Brage tok seg en tur innom Vitenskapssenteret hvor det var Kjemidag.
vel hjemme igjen gikk vi på nytt til angrep på rommet til Brage og rev ned alle klesskap. Var deilig da det endelig ble tid for TVkos med Brage på kvelden - Skal vi danse. Vi heier på Atle!!! (om noen måtte lure;)

I dag søndag har vi hatt en rolig morgen. Brage og jeg har flyttet all Ninjagolego ned i stua og der skal den få stå til rommet hans er ferdig oppusset. Brage har lekt og kosa seg og er veldig fornøyd med Lyndragen han kjøpte seg på Gjøvik i går.
Brage lokket Tord ut av senga med å lage kaffe og frokost til han :O) Snille gutten. Så pakket vi tursekken og dro opp i Furuberget. Gikk tur på Tippestien inn til Gapahuken hvor det ble natursti. premie til alle mann - kaffe, boller, lefse, buff og sitteunderlag. Brage møtte et par kamerater der også.
Grillet oss ostesmørbrød på bålet og spikket oss Knertenfigur og spyd. Deilig høsttur :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar