mandag 10. oktober 2011

Vi starter høstferien med litt snø......

Brage og jeg har vært med bestemor på hyttetur på Budor i helga. Dro opp lørdag, innstalerte oss på hytta og gikk en liten tur i nærområdet. Kald vind, så det var godt å ha ullstilongs og trøye på. Brage plukket knekte snøplogpinner, men bestemor og jeg var på utkikk etter en Karoline-pinne. Hadde med oss Boccia som vi spilte noen omganger før vi snudde nesa tilbake til oppvarmet hytte :O)
Bestemor disket opp med deilig mat (Ja Brage fikk fiskegrateng da, siden det er hans favorittmat!)Litt rødvin i glasset ble det også. kosa oss med spill, pusslespill og Skal vi danse på tv.

Søndag morgen med egg og bacon-frokost :O)Pakket sammen sakene våre og spilte litt mere spill. Omtrent som spådd - kl 11.45 kom snøen!!
Vi dro likevel ned i Koiedalen for å delta på aktivitetsdag der. Det var åpning av Rissenisse sin aktivitetsløype med påfølgende pølse og brus i premie. Brage var iverig utøver både på oppgaver og i hinderløypa. mange folk var det også! det er alltid koselig når noen prøver å dra noe i gang!

Fikk med oss oversikt over kommende aktiviteter som julegrantenning og juletrefest. skal nok prøve å få med oss dette også :O)

Vel hjemme igjen ble det fyring i peisen før vi dro på Briskeby for å ha kioskvakt.
Var i grunn ikke noe varmere der, men med litt kaffe i koppen og hopp og sprett så gikk dugnaden tross alt ganske fint.

Med fotballsesong på hell og snø i luften så er det vel ingen tvil - sommeren er over for i år!

1 kommentar: