søndag 16. oktober 2011

.......og avslutter ferien med å bli syk

Er det ikke typisk! jeg er tilbake til gamle "vaner" - så fort jeg har noen dager fri så blir jeg syk. Pyton kjedelig men men...

Hadde to fine høstferiedager sammen med Brage i hvert fall før jeg ble syk. Hadde ingen store planer, bare slappet av hjemme og var på cafè i byen med begge Nina`ne :O) Fikk til og med kjøpt inn noen flere julegaver.

Torsdag var det tilbake på jobb og på kvelden ble jeg altså syk. Feber hele natta, men følte meg ganske ok på morgenen igjen og dro på jobb. Små feber anfall utover dagen men gikk ganske greit. Ble til og med en kjapp tur på Gregers før jeg hentet Brage hos farmor.
Slikt straffer seg - super feber på kvelden = slakt på sofaen hele lørdag.
Brage fikk heldigvis en lekeavtale, ellers tror jeg han hadde kjedet vettet av seg med slapp mor på sofaen hele dagen.

Nå har vi kommet oss til mandag og formen er bedre men langt fra topp. Hoster til jeg bryter meg, men tror feberen er over nå. slappe av, leie kropp og sjel og fylle å med vann så er vi forhåpentligvis klar til dyst i morgen :O)

mandag 10. oktober 2011

Vi starter høstferien med litt snø......

Brage og jeg har vært med bestemor på hyttetur på Budor i helga. Dro opp lørdag, innstalerte oss på hytta og gikk en liten tur i nærområdet. Kald vind, så det var godt å ha ullstilongs og trøye på. Brage plukket knekte snøplogpinner, men bestemor og jeg var på utkikk etter en Karoline-pinne. Hadde med oss Boccia som vi spilte noen omganger før vi snudde nesa tilbake til oppvarmet hytte :O)
Bestemor disket opp med deilig mat (Ja Brage fikk fiskegrateng da, siden det er hans favorittmat!)Litt rødvin i glasset ble det også. kosa oss med spill, pusslespill og Skal vi danse på tv.

Søndag morgen med egg og bacon-frokost :O)Pakket sammen sakene våre og spilte litt mere spill. Omtrent som spådd - kl 11.45 kom snøen!!
Vi dro likevel ned i Koiedalen for å delta på aktivitetsdag der. Det var åpning av Rissenisse sin aktivitetsløype med påfølgende pølse og brus i premie. Brage var iverig utøver både på oppgaver og i hinderløypa. mange folk var det også! det er alltid koselig når noen prøver å dra noe i gang!

Fikk med oss oversikt over kommende aktiviteter som julegrantenning og juletrefest. skal nok prøve å få med oss dette også :O)

Vel hjemme igjen ble det fyring i peisen før vi dro på Briskeby for å ha kioskvakt.
Var i grunn ikke noe varmere der, men med litt kaffe i koppen og hopp og sprett så gikk dugnaden tross alt ganske fint.

Med fotballsesong på hell og snø i luften så er det vel ingen tvil - sommeren er over for i år!

torsdag 6. oktober 2011

Hyggekveld med gamle kollegaer :O)

I går var jeg på koselig kveld hos Århild. Hun serverte kylling med ris, salat, oliven og brød. Deilig, deilig!
Alle hadde med seg ulike blader og bøker til inspirasjon for de kreative evnene :O)

Tord var på foreldremøte for 2.trinn. Mye fokus på klassemiljø og hvordan gjøre det bedre. Har nok vært en litt tøff høst og oppstart på skoleåret.

Guttaboys var hjemme alene og passet på hverandre.

I kveld er det klart for fotballavslutning for 2004-laget. Da blir det pizza, kaker og brus i det nye aktivitetsrommet på Briskeby :O)

tirsdag 4. oktober 2011

Oppussingen fortsetter......

Rommet til Trym mangler nå bare maling på listene og bilder på veggen før det er helt ferdig :O)
Er også i full gang med rommet til Brage. Tord har revet gamle vegger i dag og fortsetter jobben i morgen. Plutselig er det klart for å bygge nye vegger opp :O)
Jeg har bidratt med litt rydding, kosting og kasting.

Hodepinen forfølger meg fortsatt, men tok meg selv i nakken og fikk meg en halvtimes gåtur i godt tempo.

Brage har debutert på innebandy i dag. Så ut som han kosa seg veldig og var glad og svett etter en times trening :O) Kjempe bra opplegg med litt øvelser og litt kamp. veldig positiv og hyggelig trener som "ser" alle. Anbefales!

søndag 2. oktober 2011

Skogstur og julegavehandel

En variert helg :O)
Fredag var det Idolkveld med Brage. Vi var vel egentlig ganske enige om hvem vi ville ha videre selv om vi gjerne skulle hatt med tre denne gangen.

Lørdag satte vi nesa mot Gjøvik for å bl.a besøke den nye Toys`rus butikken. 50% på Lego var det der på lørdag = vi fikk handlet mange julegaver og ting til adventskalenderen :O) Jeg kikket litt ellers på senteret og i gågata også mens Tord og Brage tok seg en tur innom Vitenskapssenteret hvor det var Kjemidag.
vel hjemme igjen gikk vi på nytt til angrep på rommet til Brage og rev ned alle klesskap. Var deilig da det endelig ble tid for TVkos med Brage på kvelden - Skal vi danse. Vi heier på Atle!!! (om noen måtte lure;)

I dag søndag har vi hatt en rolig morgen. Brage og jeg har flyttet all Ninjagolego ned i stua og der skal den få stå til rommet hans er ferdig oppusset. Brage har lekt og kosa seg og er veldig fornøyd med Lyndragen han kjøpte seg på Gjøvik i går.
Brage lokket Tord ut av senga med å lage kaffe og frokost til han :O) Snille gutten. Så pakket vi tursekken og dro opp i Furuberget. Gikk tur på Tippestien inn til Gapahuken hvor det ble natursti. premie til alle mann - kaffe, boller, lefse, buff og sitteunderlag. Brage møtte et par kamerater der også.
Grillet oss ostesmørbrød på bålet og spikket oss Knertenfigur og spyd. Deilig høsttur :O)