søndag 14. november 2010

To barn - to epoker

I helga har virkelig aldersforskjellen på mine to håpefulle vært tydelig.

Minstemann er overlykkelig over å ENDELIG ha fått en løs tann. Den må selvfølgelig dyttes og kjennes på av "alle", ikke minst av eieren selv. Går rundt å rugger på tanna si og smiler lurt.I tillegg har han vært ute på vinterens første aketur.
Å lykke!!!

Eldstemann på sin side har blitt avslørt med urent mel i posen.... Det måtte jo komme en gang, at ønske om å dra på fest ble viktigere enn alle formaninger fra mor. Hadde en lang, lang prat i går om ærlighet, ansvar og fallgruver. Det er neimen ikke alltid så lett å vite hvordan man skal håndtere disse utfordringene som hører med jobben som foreldre. Man vil så gjerne verne og beskytte, men vet også så inderlig vel at noen erfaringer må gjøres på egen hånd. Balansegangen mellom ønske om åpenhet og ønske om å holde tilbake på hva man tillater....vanskelig.....
Det kommer en tid da man må krysse fingre for at alt man har formant, diskutert og fortalt om opp gjennom årene har festet seg såpass godt at poden er skolert for å håndtere utfordringene på sin vei. Og ikke minst vite at man alltid kan komme hjem, selv når man har tatt dårlige valg, valg som går stikk i mot velmenende råd fra mor.
Skulle bare ønske at det ikke var enda.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar