torsdag 9. desember 2010

Travel førjulsuke

Denne uka har gått alt for fort for meg. har ikke gjort mer en halvparten av det jeg hadde planlagt, men det kommer vel også litt av at jeg har vært hjemme med Brage noen dager.
Startet med å være småpjusk på mandag og ble hjemme. Var ganske slapp fra morgenen av men kom seg litt utover dagen. Vi så på film, spilte spill og pakket inn julegaver.

Tirsdag prøvde vi oss med en skoledag. Hentet han før SFO, ble meg på jobb resten av dagen. Slappet av og så på tv.
Tirsdag kveld var det juleavslutning for 1.klasse på Rollsløkken. Kjempe flinke elever fremførte flere julesanger. Før på dagen hadde de vist showet til de andre elevene på skolen.
Brage hadde rollen som Musefar i Musevisa. var kjempe tøff med museørecaps og dress. Overrasket meg stort med å synge solo til og med :O)
Etterpå var det felles kveldsmat i klasserommene. Koselig kveld :O)

Onsdag morgen var formen igjen på nedtur og vi ble hjemme. Fikk unna en del praktiske gjøremål i huset, spilte spill og fyra i peisen.
På kvelden var det juleavslutning med Cluben. Spiste nydelig mat på Hot& Spicy før vi dro på Damenes Aften på Stalloftet. Masse folk og vi fikk dårlige plasser så vi så nesten ingenting.... :( Blir ikke helt den samme opplevelsen når man ikke kan se de som underholder men, men....

I dag, Torsdag har jeg tatt ut en feriedag. Passet i grunn greit da Brage fortsatt er pjusk. Planer for dagen er å skru opp et skap og kverne mandler til 5 kransekaker.... På kvelden skal jeg på gløgg i byen med gamle jobben. Blir koselig å se gjengen igjen :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar