lørdag 11. desember 2010

X-FAKTOR FINALE!!!!!!
Endelig var dagen her! X-faktor finalen!!
Brage har ventet spent siden billettene ble kjøpt inn. "Er det snart x-faktor finale????"
Vi hadde håpet på at Mo skulle være i finalen selvfølgelig, da han var vår favoritt i årets X-faktor. Så da Mo forsvant ut av konkurransen måtte vi finne oss en ny yndling. Jeg og Brage ble fort enige om at det måtte bli Atle.

Brage lagde seg plakat "Heia Atle" og hjerte i det ene hjørnet. X-faktor t-shirt ble kjøpt inn og vi var klare for finalen.

Brage kikker rundt seg med store øyne og røde kinn, "Jeg kan ikke tro at vi er på X-faktor finalen!!! Er det virkelig sant!??"

PS! Må jo selvsagt også nevnes at det var litt stas for Brage å komme i snakk med Atles onkel i en av pausene ;)

Brage klappet, digget, skrek og danset seg gjennom hele finalen. Varm og glad ventet vi spent på resultatet - Hvem ble årets vinner av X-faktor???

Må være ærlig å si at skuffelsen var å lese et kort øyeblikk i podens ansikt da programlederene ropte "HANS!!!" men bare et kort øyeblikk. For vi liker jo Hans også vi og er vi helt ærlige så sang han tross alt best i finalen.

Det var jo Mo som skulle ha stått der. Og når det ikke ble han , så var det helt greit at det ble Hans. Vi kommer nok til å kjøpe begge sine plater når den tid kommer :O)

1 kommentar:

 1. Hi,
  My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
  Can we be friends?? LinkExchange??
  My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
  Thank you!!!!

  SvarSlett