søndag 6. februar 2011

Aktiv helg :O)


Fredag dro Brage og jeg sammen med bestemor til hytta på Budor. Brage har fått seg slalomutstyr og planen var å teste ut dette i kveldsåpen slalombakke. Brage var usikker på om han hadde lyst men lot seg overtale. Etter middag dro vi derfor avgårde, fikk kneppet på slalomsko og ski....
Gutten storkosa seg!!! ville nesten ikke stoppe og ble nesten fornærmet da han ikke fikk kjøre i den store bakken. Avtalte at vi snart skal ta en tur igjen og at også mor må kjøpe seg slalomutstyr.
Tilbake på hytta kosa vi oss med ost og kjeks til Korslaget :O)

Lørdag - strålende vær og vi la ut på langrennski. Målia var målet for turen, men både bestemor og mamma var innstilt på å måtte snu før målet da Brage aldri har gått så langt før. Gikk ikke så lange stubben før første ønske om å snu kom, men etter hvert fant vi en rekke interessante samtaletemaer og vips så var det bare 1 km igjen. Brage frydet seg ned den siste bakken til Målia. Der ble det solrik,vaffel og smil før vi tok fatt på hjemveien.
returløpet gikk unna i en fei. Tilbake på hytta ble det DS, Amigo og middag før vi dro tilbake til Hamar igjen.

veldig kos med hyttetur :O)

Søndag har vi vært på fotballturnering i Vikingskipet. Ingenting å si på insatsen. brage gjorde en strålende keeperjobb og fikk satt en corner i mål via en motspiller ;)

Desverre fikk vi ikke med oss Kom deg ut-dagen i år pga fotballturneringen, men vi har hatt en aktiv utehelg alikevel i strålende vær :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar