fredag 26. februar 2010

København

Vant Valentinestur fra DFDS og bestemte oss raskt for å reise hele familien. Køben her kommer vi!! Vært alt for lenge siden sist jeg var der.

Kom oss av gårde etter jobb på onsdag, var spent på trafikken innover men vi kom frem i god tid:)
Minstemann og jeg dro rett til badebassenget. Brage dykket og koste seg, mens de store gutta fulgte med fra poolbaren. Fylte kvelden med buffet, kortspill, Tax Free shopping og litt OL ble det også tid til ;)

Litt surt og småregn i København, men det gjør ingen ting. Uansett mye mildere enn hjemme;) Deilig avveksling å kunne gå med tynn jakke og småsko:)
Ble med Trym for å jakte etter dress men det var ikke bare, bare i hans størrelse... de vi fant som han likte var ikke å oppdrive i rett størrelse. Som "plaster på såret" ble det nye fotballsko i stedet = LYKKELIG GUTT!! Litt klær ble det visst også på ungdommen.

Tord og Brage gikk i lekebutikker og elektrobutikker. Bakugan og Gormitti havnet i handleposen der + masse filmer. Blir nok mange filmkvelder på oss fremover :)

Spiste lunsj på Illum etter å ha hatt den obligatoriske turen innom Søstrene Grene. Shoppet litt mer før vi tok bussen tilbake til båten.

Da var det tid for hoppeslott og tegnekonkurranse for Brage. Nok en kveld med mye god mat, kortspill og OL.

Koselig med noen dager bort fra hverdagen. Være tett på hverandre og gjøre ting sammen. Man burde være flinkere til å gjøre slikt litt oftere. Små avstikkere fra en ellers travel hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar