fredag 25. desember 2009

Det er jul :)

deilig med julefri, familie, venner, god mat og bare kos, kos, kos!!!

De siste dagene før jul har som vanlig vært litt for fulle av aktiviteter som med fordel kunne blitt gjort litt før (sånn som rydding, maling,vasking...) Neste år vettu, da skal alt planlegges litt bedre;)

Men jul ble det i år også. Brage har valgt ut årets juletre, ei lita søt edelgran som passer perfekt i huset vårt. Det ble pyntet den 22. i år så det skulle stå ferdig pyntet til gjestene kom lille julaften.

Lille julaften kom bestemor, farmor, tante, onkel og søskenbarn for å prøvesmake julemat og julekaker. En kosleig kveld med latter, lek og skravling. Tord måtte desverre ut på jobb, men vi andre kosa oss likevel vi.

Julaften startet med en levere gave-runde og den siste julegaven ble kjøpt inn. Farmor kom til oss på julemiddag, mens Trym feiret julaften i Løten med pappan sin. God mat og dessert, før nissen banket på døra vår;)
Brage full av iver og glede over alle gavene han fikk. Han fikk til og med en gave av Ariel, det var veldig stas.

I dag har det vært julefrokost hos bestemor med alle barn og barnebarn. etterpå dro vi på Nes for å besøke Camilla. Det er like koselig hver gang vi ser henne. Vi må snart få tatt oss en Sverigetur for å besøke både henne og resten av Sverige-familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar