mandag 16. august 2010

Skolestart og siste feriedag

I dag var det en spent Brage som vandret av gården til første dag som elev i
1.klasse. Endelig var dagen her! han har jo tross alt ventet i nesten 2 år nå siden han først annonserte at han skulle begynne.
Har fått skolesekk og to skolebøker, og har til og med fått lekse! Stor stas!
Feiret skolestart sammen med flere foreldre og barn fra klassen med is på Stallgården etter skolen.

Vet ikke om det var alle forventninger som tok "knekken" på gutten eller om det er en snikende forkjølelse etter bading i Mjøsa de siste to dagene, men gutten sluknet i hvert fall rett før middag og virker ikke til å ha planer om å stå opp igjen før i morgen tidlig. Det kan jo bli mye for en liten kar! :)

Trym startet siste året i grunnskolen i dag. Tenk allerede 10.klassing!!! Samtaleemnet under middagen i dag ble yrkesvalg og videregående utdanning. Det er ikke så lett å velge hva man skal bli når man bare er 15 år, og det i tillegg er så mange jobber man aldri har hørt om. Har frem til jul på å tenke ut hva han vil søke på i hvertfall... den tid, den sorg.

Selv har jeg siste feriedag i dag, og som vanlig så kunne ferien ha vært mye lenger..... samtidig så vet jeg jo at det går så greit når man bare kommer seg i gang. Om 2 uker skal jeg over i ny jobb, så disse dagene her blir jo mest som en liten gjesteopptreden å regne :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar