torsdag 26. august 2010

"Haien kommer" er ingen lek!

Vi befinner oss i treningslokalene til HwaRang i Ankerskogen.
Første Taekwondo-trening etter ferien for Brage sin del.
Oppvarming i dag er "Haien kommer". Brage er Blåhval for anledningen. Han svømmer rundt haiene og piler fort hjem til hjørnet sitt når Håkon roper at haiene kommer. Kjempe morsomt! Helt til en av "hjemreisene" ender med litt for stor fart inn i veggen. Armbruddet er et faktum! :(

Så bærer det av sted til Legevakten på Hamar for å få konstatert at jo, det er armbrudd - God tur til Elverum! Ja for man må jo dit for å få tatt røntgen, ikke sant.
Tapre Brage prøver å slappe av så godt han kan i bilen oppover. Godt hjulpet av litt smertestillende går turen veldig fint.
Inn til røntgen - 2 bilder og så videre til gipsing, så nye røntgenbilder igjen før vi får vende hjem med en fantastisk tøff gutt med blå gips fra over albuen og helt ned til fingrene.
Heldigvis går ting ganske fort unna i dag. Pappa har rollen som rolig og avbalansert støtte som er med inn på alle undersøkelser. Mamma selv er ikke veldig tøff når det kommer til blod og brudd, har derfor inntatt rollen som trøstenede støttespiller som venter utenfor.
Og Brage selv har hovedrollen som den tapre, men følsomme og praktisk anlagte fyren han er. " Det gjorde veldig vondt når legen klemte på armen min, men det er best å bare bli ferdig med det!" Han konstaterer også med et smil at han vant i hvert fall "Haien kommer" i dag, for haien tok han ikke!!
På spørsmål fra pappa om han kan love å ikke skulle brekke flere armer og bein, svarer han som sant er " Å det er et langt liv....."

I dag har vi vært på besøk på skolen for å vise frem gipsen. Det er tross alt ganske ok med litt ekstra oppmerksomhet ;)
Resten av dagen skal vi bare kose oss og øve oss på å bruke venstre hånda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar